LOCATIE

Kromme zandweg 102
3084 ND Rotterdam
Zuiderpark-Charlois
010-2371975

OPEN DINSDAG T/M ZONDAG VANAF 10:00 UUR

mobile logo
Santas koffie

Wij schenken Santas Koffie

Lokale leverancier

Wij gebruiken zoveel mogelijk producten van leveranciers uit de regio. Daarom heeft De Gulle Gasterij gekozen voor een koffieleverancier uit Rotterdam: SANTAS Koffie. Een leverancier die bij ons pas. Begonnen in 1988 op de Lange Haven in Schiedam en in 2005 verhuisd naar een industrieel monument, de Vertrekhal Oranjelijn, aan de Rotterdamse Lekhaven.

Top kwaliteit koffie

SANTAS Koffie produceert haar eigen topkwaliteit koffies volgens een uniek duurzaamheidsconcept. Het bedrijf besteedt veel zorg en aandacht voor hun schitterende koffies. Het uitgangspunt is te mêleren met zo min mogelijk soorten (maximaal 3)  per melange. Hierdoor komen specifieke eigenschappen goed tot hun recht. SANTAS koopt zelf de ruwe koffies in van diverse koffieproducerende landen. Dat zijn vrijwel altijd koffies van hoog gelegen plantages; van een koel klimaat dus. Per jaar en per ‘lot’ kunnen eigenschappen van de koffies verschillen. Er wordt daarom continue getest en gekeurd om er zeker van te zijn dat de koffie bij u is zoals wij voor ogen hebben.

Oog voor mens en milieu

In 1995 naam SANTAS al het initiatief te stoppen met plastic wegwerpverpakkingen voor hun koffies. Zij introduceerden een gloednieuwe duurzame retourverpakking: de dunstalen schitterend ontworpen blikken in houten kratten die zij zo vaak mogelijk hergebruiken. Goed en makkelijk afsluitbaar, handig (en tijdbesparend) in gebruik en perfect vormgegeven om het gebrand product uitstekend in te bewaren. Natuurlijk produceert SANTAS fairtrade en biologische koffies.

Proeven?

Genieten van een vers en goed bereid kopje SANTAS?  Kom langs bij De Gulle Gasterij.